Zonwering

De zon is zalig, maar te veel is te veel. Met de zonwering van Harol beslis je zelf hoeveel zonlicht je op je terras of in je woning toelaat. Het gamma is erg uitgebreid met zonneschermen, verandazonweringen en zijdelingse schermen. Bovendien wordt elke zonwering op maat gemaakt en door ons geplaatst met de grootste zorg. Met de aangepaste verwarming en bescherming tegen de wind geniet je trouwens ook op frisse dagen van je terras.

Beschrijving

 • Zonneschermen houden niet alleen de zon tegen, maar ook de schadelijke UV-stralen.
 • Verandazonweringen maken het mogelijk de temperatuur in jouw veranda te regelen.
 • Zijdelingse schermen beschermen je tegen de zon, de wind én storende inkijk.
 • Aangepaste verlichting en verwarming zorgen er voor dat je ook van je terras kan genieten als het donker of frisser is.

Extra info

Wij leveren en plaatsen alle zonweringen van Harol:

 • Lux komt in een uitgepuurd design dat past bij elke bouwstijl. Deze high-end zonwering rust je uit met alle mogelijke opties die je kan bedenken voor maximaal comfort. Deze zonneluifel kan ook uitgerust worden met dimbare ledverlichting. Deze kan een breedte tot 7 m aan en een uitval van 4 m.
 • De luxeuze Cadiz heeft een robuuste, traditionele vorm die degelijkheid uitstraalt. Cadiz kan tegen muur of plafond gemonteerd worden.Dit high-end scherm beschermt elk terras tegen overtollige hitte, jaar in, jaar uit. De verschillende ledverlichtingsmogelijkheden kunnen zorgen dat je ’s avonds langer op je terras kan genieten.
 • Tucan, deze eerder klassiekere zonneluifel, is ideaal voor terassen aan ppartementen, kan tegen muur of plafond gemonteerd worden. Geïntegreerde ledverlichting is mogelijk in de armen. De look van Tucan mag dan wel klassiek zijn, de materialen en mogelijkheden zijn dat allerminst. Tucan kan tot een breedte van 5.5 m met een uitval tot 3 m.
 • De klassieke BX260 laat zich met zijn bescheiden kastafmeting perfect integreren in elke gevel. Ook dit scherm heeft een volledig gesloten kast. Zo is het doek beschermd tegen vuil en barre weersomstandigheden. Deze zonneluifel kan een breedte tot 7 m aan en een uitval tot 3.5 m.
 • De strakke BX270 is een gevestigde waarde. De zeer compacte kast kan perfect geïntegreerd worden aan elke gevel. Bovendien heeft deze zonneluifel een volledig gesloten kast die ervoor zorgt dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en barre weersomstandigheden. De BX270 is ook te verkrijgen met energiezuinige, dimbare ledverlichting die zorgt voor instant sfeer. Deze zonneluifel kan een breedte tot 7 m aan en een uitval tot 3.5 m.
 • SL400, deze zijdelings uitschuifbaar zon-en windscherm beschermt je tegen wind en zon, en geeft je extra privacy.
 • Screens worden voor het raam geplaatst om de zon te weren. Deze verticale zonwering houdt wind en insecten buiten.
 • VZ710 – VZ720: verandazonwering die grote oppervlakten kan overspannen en toch superstrak is.

Download hier de zonwering en screens brochure

Contacteer ons

Wil je graag een gratis offerte? Of heb je liever eerst wat meer info over onze producten en diensten? Vul even dit formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Uiteraard kan je ook altijd even bellen of mailen als je dat handiger vindt.