Keukens

De keuken is het hart van veel woningen. Logisch dat je kiest voor gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. Met een keuken op maat van Appelmans ga je voor een unieke uitvoering, helemaal volgens jouw wens en smaak. We denken graag met jou mee en zorgen voor een gepersonaliseerd ontwerp. Of we voeren het plan uit dat door jouw (interieur)architect werd getekend. En ook dan luisteren we goed naar jouw wensen. Met onze jarenlange ervaring hebben we al veel klanten geholpen bij het realiseren van hun droomkeuken.

Beschrijving

Een keuken bouwen is maatwerk. Elke ruimte is anders, elke klant heeft een andere smaak en andere wensen. We zetten al onze ervaring in om topkwaliteit te leveren. Dat merk je aan de functionele uitvoering, het robuuste schrijnwerk, de feilloze integratie van de gewenste toestellen. Kastruimte, werkruimte, veilige plaatsing van fornuizen en ovens: een Appelmans-keuken is een plezier voor iedereen die graag achter de potten staat.

Extra info

Wij streven naar topkwaliteit en werken dan ook met merken die dat ook doen:

  • Atag, dat is Nederlandse topkwaliteit voor zowat elk denkbaar toestel: van koffiemachine over afzuigkap tot fornuis.
  • Bosch koppelt Duitse degelijkheid aan een uitgepuurd design. Het uitgebreide gamma biedt een toestel voor zowat elke keukenfunctie.
  • Ook het merk Neff heeft Duitse roots. Naast de courante toestellen biedt Neff ook oplossingen voor de meerwaardezoeker: stoomovens, volautomatische espressomachines, warmhoudladen.
  • Siemens draagt innovatie hoog in het vaandel. Het Duitse merk heeft niet alleen grotere en inbouwtoestellen, maar produceert ook de meest courante elektronische handapparaten voor de keuken.

Daarnaast kunnen we ook steeds toestellen van een ander merk naar keuze in jouw keuken integreren.

Atagbe

Contacteer ons

Wil je graag een gratis offerte? Of heb je liever eerst wat meer info over onze producten en diensten? Vul even dit formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Uiteraard kan je ook altijd even bellen of mailen als je dat handiger vindt.