Maatkasten

Kiezen voor maatkasten, dat is kiezen voor een esthetische en functionele opbergoplossing. Maatkasten kan je overal in huis plaatsen: de slaapkamer, de dressing, de woonkamer, de keuken, de badkamer, zelfs in de gang, de kelder of de garage. En ook in bedrijfsgebouwen is een maatkast vaak een prima oplossing. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor maatkasten van topkwaliteit. Zowel de opmeting, de productie als de plaatsing voeren we zelf uit. Wie de maatkasten ontwerpt, dat kies je zelf: jouw interieurvormgever, jijzelf of het Appelmans-team.

Kies voor een maatkast, de oplossing op maat

Beschrijving

Een groot voordeel van maatkasten is de enorme keuzevrijheid die je hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een klassiek of modern design
  • Open en/of gesloten kasten
  • Schuiven en/of schappen

Extra info

Goede maatkasten combineren optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, functionaliteit en esthetiek. Wij zetten daarom graag de puntjes op de i:

  • We kiezen scharnieren en beslag van topkwaliteit.
  • We kunnen verlichting en andere elementen discreet inbouwen.
  • We zijn flexibel in materiaalkeuze, afwerking en indeling. Daarbij geven we je wel graag advies op basis van onze jarenlange ervaring.

Stoelen Pedrali

Stoelen Pedrali vullen je interieur aan.

Contacteer ons

 

Wil je graag een gratis offerte? Of heb je liever eerst wat meer info over onze producten en diensten? Vul even dit formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Uiteraard kan je ook altijd even bellen of mailen als je dat handiger vindt.