Appelmans, al meer dan 50 jaar een familiebedrijf

Het zit in de familie, dat mag je wel zeggen als je het over Appelmans hebt. In 1972 startten Paul Appelmans en Maria Heylenbosch met hun zaak. Aanvankelijk was Appelmans een klassieke schrijnwerkerij. Toen meer en meer klanten ook naar een garagepoort of rolluiken vroegen, legde het bedrijf zich ook daarop toe. Appelmans werd een erkende Harol-specialist.

In 2010 nam zoon Bart Appelmans het bedrijf over. Vandaag zorgt Appelmans met zes medewerkers voor vakkundige levering en plaatsing van alle Harol-producten. Maar het familiebedrijf blijft ook nog steeds sterk in keukens en kasten op maat.

Over Ons

Vakmanschap, dat mag je verwachten van een familiebedrijf met 50 jaar ervaring op de teller. Je merkt het aan ons advies, de plaatsing en de service achteraf.

Buitenleven en het leven in huis worden aangenamer met Harol. Net als Appelmans is ook Harol een Belgisch familiebedrijf dat focust op topkwaliteit. Misschien is dat de reden waarom we volledig op dezelfde lijn zitten. Als Harol-specialist geniet Appelmans van de nodige ondersteuning op technisch en commercieel vlak. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen bij Harol. En we kunnen onze klanten als Harol-specialist laten genieten van voordelige acties. Na al die jaren hebben de Harol-producten geen geheimen meer voor ons.

Appelmans begon ooit met schrijnwerk op maat en we blijven onze origine trouw. Ook vandaag nog maken we keukens, dressings en maatkasten die 100 % maatwerk zijn. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een designlook, wij denken graag met je mee. En daarbij is jouw budget richtinggevend.